Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell en Comú Podem aposta per incrementar els desplaçaments de la Policia Local a peu o en bicicleta

Escrit per el 30 de Març de 2023

  • Josep Ferrés defensa que la Policia Local podria tenir un paper important a l’hora d’apropar el jovent al centre de Palafrugell.

El candidat de Palafrugell en Comú Podem, Josep Ferrés, defensa que alguns dels desplaçaments de la Policia Local de Palafrugell s’haurien de fer a peu o en bicicleta.

En declaracions a la ronda d’entrevistes preelectorals de l’Esmorzar de Ràdio Palafrugell, Ferrés defensa que els agents haurien de reduir la mobilitat en cotxe o moto, de la mateixa manera que ho faria la ciutadania.

Afegeix que el cos policial podria ser una peça clau a l’hora d’apropar la joventut al centre del poble. Mitjançant l’aposta de la “biblioteca sorollosa” al Mercantil, Ferrés explica que caldrien agents cívics que ajudarien a reduir els conflictes.

També, aposta per la Policia Local com una manera de reduir l’assetjament escolar fora dels centres educatius o el tràfic de drogues a Palafrugell.

Ferrés destaca la feina del cos policial a l’hora de controlar les ocupacions dels habitatges.

Es mostra partidari d’incrementar les patrulles nocturnes per reduir la sensació d’inseguretat a Palafrugell. Si és necessari, també la instal·lació de càmeres de seguretat.

Per altra banda, defensa la màxima col·laboració entre altres cossos, com per exemple, Protecció Civil, els Bombers o els Mossos d’Esquadra. Tant per situacions del dia a dia, com emergències. Josep Ferrés va destacar la feina del cos de la Policia Local i del seu cap, David Puertas.

Critica que els agents vagin armats en edificis públics, com escoles o instituts, o en actes que no requereixen l’ús de l’arma.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).