Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell edita un llibret amb informació sobre la gestió dels residus

Escrit per el 14 de Desembre de 2022

  • Són 24 pàgines destinades als usuaris domèstics i comercials.

L’àrea de Qualitat Urbana de Palafrugell ha editat un material divulgatiu, el qual es pot trobar a la seva web, on s’hi explica la gestió dels residus al municipi. A través d’aquest material es pot trobar informació segons la tipologia de residu, la ubicació de diferents punts de recollida en el territori o segons la condició d’usuari en què es generi. Així ens ho comentava a l’Informatiu Migdia de Ràdio Palafrugell la Diana Lledó, tècnica de l’àrea de Qualitat Urbana de l’ajuntament de Palafrugell.

A través de les seves 24 pàgines s’hi estructuren quatre grans grups: com gestiono els meus residus?; la recollida domèstica; la recollida comercial i altres serveis d’interès per a la ciutadania. També s’han editat alguns elements en format físic.

L’edició d’aquest material té com a principal objectiu ser una eina clarificadora a la ciutadania, tant si és un usuari domèstic com si és un usuari comercial, on s’hi relacionen el conjunt de serveis prestats i la millor manera de sol·licitar aquells que són concertats. Una edició molt especial, com ens recorda la Diana Lledó.

Es pot descarregar el llibret en aquest enllaç: descarregueu aquí el llibret


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).