Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell destinarà 1.185.000 € al nou Parc a l’Avinguda d’Espanya

Escrit per el 30 de Setembre de 2022

  • Així ho va aprovar l’últim ple municipal amb els vots de l’equip de govern i En Comú-Podem
  • L’oposició critica que es destinin diners al nou parc, i que no es continuï amb la següent fase del desdoblament de l’avinguda d’Espanya

L’últim ple municipal de l’Ajuntament de Palafrugell va aprovar mobilitzar un total de 1.185.000 euros per construir el nou Parc Territorial de l’avinguda d’Espanya, una de les continuacions de les obres actuals per desdoblar aquesta via. Segons la regidora d’Urbanisme, Olga Palahí, es destinaran al Parc i també a la segona fase de l’avinguda.

L’oposició, tant Ciutadans com PSC, es van mostrar contraris a aquesta despesa, ja que ambdós consideren necessari destinar-los, com a obra prioritària, a les següents fases de les obres del desdoblament de la mateixa Avinguda. Juli Fernàndez també va comentar que aquest projecte no està aprovat enlloc, segons el seu parer.

Juli Fernàndez, PSC
Josep Farré, Ciutadans

Durant el ple municipal, l’equip de govern no va donar detalls del nou parc. El projecte està sobre la taula des de fa temps, i era un dels compromisos de l’executiu municipal a l’inici del mandat. I, de fet, l’executiu s’ha situat en la disjuntiva entre destinar els diners a la següent fase de l’ampliació de l’avinguda Espanya o executar les obres del parc.

Així ho explicava l’alcalde Joan Vigas, en un debat a l’Esmorzar de Ràdio Palafrugell. Assegurava que ell apostava per fer el parc.

Imatge d’arxiu


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).