Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell copsa la heterogeneïtat de l’educació a través d’un premi de fotografia

Escrit per el 2 de Març de 2022

  • Les instantànies es poden presentar fins a l’1 de maig.

L’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell convoca, per cinquè any consecutiu, el premi de fotografia “Palafrugell és educació”. Aquest guardó té com a finalitat fer visible l’educació en el seu sentit més ampli, entenent l’educació com un procés que es produeix al llarg i ample de la vida i en molts àmbits diferents. N’hem parlat amb la Núria Aupí, cap de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell.

Palafrugell, com a Ciutat Educadora, ofereix múltiples espais per aprendre, que es pretenen plasmar a través d’aquest concurs. La diversitat de fotografies és àmplia ja que es parteix de la premissa que no només s’aprèn a les escoles sinó també a les llars, al carrer, fent activitats de lleure, esportives, culturals, socials, etc…

El termini de presentació de les fotografies estarà obert fins l’1 de maig de 2022. Les instantànies han de plasmar algun acte, activitat o moment educatiu. Cada participant podrà presentar un màxim de tres fotografies originals i inèdites (no poden ser guanyadores d’un altre concurs i haver estat publicades en cap mitjà) i poden ser en color o en blanc i negre.

Els premis seran per valor de: 300 euros (1r premi), 130 euros (2n premi), 70 euros (3r premi) i lots de llibres pel 4t i 5è premi. Els guanyadors es donaran a conèixer en un acte públic, la data del qual encara s’ha de concretar.

Les fotografies guanyadores s’exposaran en paper fotogràfic i emmarcades en el Centre Municipal d’Educació Núria Rivas Mascarós.

La Núria Aupí ens fa també als nostres micròfons una valoració dels cinc anys que fa que Educació Palafrugell porta a terme aquest concurs.

Podeu consultar les bases d’aquesta cinquena edició del premi de fotografia aquí.

Podeu escoltar l’entrevista sencera amb la Núria Aupí al següent enllaç d’Ivoox.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).