Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell convoca una reunió d’urgència per l’estat de les escombraries i la neteja

Escrit per el 21 de Setembre de 2023

  • Hi participaran totes les àrees municipals implicades en la neteja per decidir quines solucions s’han de posar sobre la taula.

Palafrugell fa divendres una reunió d’urgència per abordar l’estat de la recollida de les escombraries i la neteja al municipi. Hi ha convocades totes les àrees municipals implicades per decidir quines solucions s’han de posar sobre la taula. En una roda de premsa, l’alcalde, Juli Fernández, ha destacat que “en alguns casos la neteja ha millorat, però en d’altres no” i que cal prendre mesures.

Fernández explica que l’empresa no ha complert el contracte. Per aquest motiu, han fet un requeriment fa més d’una setmana. Segons l’alcalde, “n’és el primer en sis anys” i que és un pas necessari per denunciar i sancionar l’empresa.

També, volen enllestir el nou contracte. Fernández destaca que si tot va bé, com a molt ràpid es posaria en marxa al mes de juny de l’any vinent. Preveu portar-ho al ple del mes d’octubre.

L’alcalde explica que en alguns llocs la neteja ha millorat, però no és suficient.

Per aquest motiu, considera que les solucions són “el compliment estricte del contracte”, decidir quines mesures del pla de xoc de l’estiu s’han de mantenir a l’hivern i incrementar la vigilància als contenidors per identificar les conductes incíviques i sancionar-les.

Les mesures han de servir per minvar les molèsties fins que no hi hagi el nou contracte d’escombraries que “serà el canvi radical del sistema de recollida”, segons l’alcalde.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).