Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell convoca el setè premi de fotografia “Palafrugell és educació”

Escrit per el 9 de Juliol de 2024

  • El concurs busca capturar moments educatius en totes les seves formes
  • El termini de participació finalitza el 8 de setembre de 2024

L’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell ha obert per setè any consecutiu la convocatòria del premi de fotografia “Palafrugell és educació”. Aquest concurs té l’objectiu de fomentar l’entorn educatiu en el seu sentit més ampli, reconeixent que l’educació és un procés continu que es desenvolupa al llarg de tota la vida.

Fins el 8 de setembre de 2024, els participants majors de 16 anys poden enviar les seves fotografies a l’adreça fotoeducacio@palafrugell.cat. Les instantànies han de reflectir actes, activitats o moments educatius, entenent que l’educació no es limita a les escoles, sinó que també es produeix a les llars, al carrer, i en activitats de lleure, esportives, culturals o socials. Cada participant pot presentar un màxim de dues fotografies originals i inèdites, en format jpg, que poden ser tant en color com en blanc i negre.

Els premis per als guanyadors seran de 300 euros per al primer premi, 130 euros per al segon, 70 euros per al tercer, i lots de llibres per al quart i cinquè premi. Les fotografies guanyadores s’exposaran en el Centre Municipal d’Educació Núria Rivas Mascarós. Per a més informació, podeu consultar les bases del premi en aquest enllaç.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).