Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell convida a conèixer una ruta de suports selfie

Escrit per a 28 de Juny de 2022

  • La ruta ens permet tenir la millor foto de la Costa Brava aquest estiu

Palafrugell convida, ara que ha començat una nova temporada turística, a conèixer els espais més emblemàtics del municipi per a realitzar-hi una selfie.

Així, l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) va instal·lar des del passat estiu, en diferents punts dels nuclis costaners, 4 suports per fer-se selfies i d’aquesta manera contribuir a promocionar el municipi com a destí turístic. L’objectiu és oferir un recorregut fotogràfic arran de costa en un marc ideal, que també serveix de carta de presentació de tota la bellesa que es pot trobar a Palafrugell i els seus nuclis costaners.

Així doncs, es poden trobar aquestes bases per aguantar el telèfon mòbil al mirador de Joaquim Turró a la muntanya de Sant Sebastià, a la punta d’es Blanc al camí de ronda de Llafranc, al mirador de la plaça Joan Granés i Noguer de Calella de Palafrugell i a l’embarcador, davant de l’escultura de la l’Escòrpora de Tamariu.

Es tracta d’un suport fix per telèfons mòbils i tauletes, que permet fer-se fotografies mostrant l’entorn. Gràcies a aquestes bases, les persones que ens visitin poden fer-se una fotografia de cos sencer, abastant darrera seu molt més paisatge. D’aquesta manera poden guardar un record més clar de la seva estada a Palafrugell.

A més a més, a través d’aquests suports, es pot fer una ruta per la costa de Palafrugell, ja que en cada un d’ells hi ha col·locada una xapa amb un QR que porta a la geolocalització de la resta de punts selfie i també al web oficial municipal de turisme: www.visitpalafrugell.cat. Alhora, també convida a l’usuari a publicar i etiquetar les seves fotografies amb el hashtag de turisme #VisitaPalafrugell.

Més informació a: https://visitpalafrugell.cat/proposta/ruta-suports-selfie-visitapalafrugell-costa-brava-palafrugell/


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *