Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell comença una campanya informativa per acabar amb els trastos abandonats als contenidors

Escrit per el 26 de Novembre de 2023

  • La campanya se situarà en suports publicitaris i comunicatius, com cartells, pantalles lluminoses, bàners i a les escombraries dels habitatges.

Palafrugell posa en marxa la campanya informativa sobre la recollida de trastos i residus voluminosos “No siguis trasto i fes-ho com toca!”. Es trobarà en suports publicitaris i comunicatius, com cartells, pantalles lluminoses, bàners i a les escombraries dels habitatges.

L’objectiu de la campanya és informar la ciutadania sobre el servei de la Deixalleria Municipal i la recollida gratuïta de trastos a domicili concertada. La voluntat és acabar amb els trastos vells abandonats al costat dels contenidors d’escombraries al carrer.

A més, qui porta els trastos, mobles o electrodomèstics vells a la deixalleria té avantatges fiscals a la taxa de residus que paga cada habitatge. En cas de no poder-hi anar, la ciutadania pot trucar al telèfon 900 100 810 i deixar un missatge al contestador o utilitzar l’APP Palafrugell al mòbil i escollir el millor dia en un calendari.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).