Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell aprova per quasi unanimitat la urbanització a Aigua Xelida

Escrit per a 27 d'Octubre de 2022

El ple municipal d’octubre de l’Ajuntament de Palafrugell ha aprovat el pla d’urbanització que permetrà fer 15 nous habitatges a la zona de la cala d’Aigua Xelida. Ho ha fet amb els vots a favor de la pràctica totalitat dels regidors, i només hi ha votat en contra el portaveu de Palafrugell en Comú Podem. Les entitats ecologistes havien carregat contra aquest projecte i havien demanat la seva paralització.

Per començar, el regidor d’urbanisme, Jaume Palahí, va defensar que el projecte que portaven al ple havia reduit dràsticament el número de construccions a la zona i va assegurar que havien minimitzat del dany paisatgístic. I que hi han incorporat algunes exigències de la Comissió d’Urbanisme de Girona.

Des del PSC, el regidor Xavier Rangel va explicar que en tots els passos previs en aquest àmbit s’havien abstingut però que ara hi votarien a favor.

El regidor de Ciutadans, Joan Farré, va aplaudir la manera com s’havia gestionat l’assumpte d’Aigua-Xelida. Amb celebració inclosa per part de l’alcalde.

L’únic vot contrari va ser el del regidor de Palafrugell En Comú Podem, Alfons Rius, que ho va justificar per “no continuar destrossant el territori”.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *