Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell aprova la identificació per ADN de les deposicions d’animals

Escrit per el 1 de Juny de 2022

Palafrugell ha aprovat aquest dimarts l’ordenança, per poder identificar per ADN les deposicions d’animals, controlant així les conductes incíviques dels propietaris. L’ordenança també inclou la limitació temporal d’accés a les cales per a animals des del mes de març, fins al setembre, aquest inclòs.

Tal com explica Marc Heras, regidor de Medi Ambient, en el ple celebrat, es pretén controlar aquestes conductes incíviques per part dels propietaris.

Per altra banda, també es va aprovar la limitació temporal d’accés a les cales per a animals des del mes de març, fins al setembre, aquest inclòs.

Marc Heras, regidor de Medi Ambient, argumenta que els animals han d’anar lligats i identificats, i que fora de l’espai urbà també s’han de portar lligats.

Xavier Rangel, del PSC, va expressar el seu descontentament sobre aquesta ordenança. Creu que la normativa s’oblida que “els culpables eren les persones i no els animals”.

Al PSC també li preocupa que aquesta ordenança generi “un efecte contrari”, i que així, augmenti la desmotivació per part dels propietaris d’aquest control dels animals.

I creu que molts propietaris no inscriuran els seus animals al cens, com, segons diu, ja està passant actualment.

El PSC s’hi va abstenir. També ho va fer Palafrugell en Comú. Ho explicava el seu regidor, Alfons Rius.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).