Title

Artist

L’entrenador Òscar Pastor deixa el Club Hoquei Palafrugell femení

Escrit per el 20 de Maig de 2024

• Aquest cap de setmana, el primer equip femení del Club Hoquei Palafrugell ha perdut 7-3 contra el Cerdanyola Club Hoquei.

L’entrenador dels equips femenins del Club Hoquei Palafrugell, Òscar Pastor, deixa el club. Aquest cap de setmana ha viscut l’últim partit a la banqueta. Pastor ha estat tres temporades al club palafrugellenc i ja havia anunciat la seva decisió a la junta el mes de gener.

Pastor agraeix el suport del seu equip i l’afició.

Les palafrugellenques s’estalvien el play-out

La part positiva del cap de setmana és que primer equip femení no haurà de jugar el play-out i mantindrà la categoria. Les palafrugellenques han acabat la temporada dotzenes amb 34 punts. Tot i això, han depès dels rivals directes perquè aquest cap de setmana van perdre 7-3 contra el Cerdanyola Club Hoquei.

Les cerdanyolenques van estrenar el marcador abans del primer minut amb el gol de Sigrid Aparicio. Tot i això, deu minuts més tard, la palafrugellenca Laura Vall va igualar el duel. La igualtat, però, va durar poc perquè Júlia Cabré, de l’equip local, va marcar el 2-1 a vuit minuts del descans.

A l’inici de la segona meitat, Xantal Piqué del Palafrugell va dur l’empat a 2 (32′). Malgrat la igualtat, les locals van ampliar l’avantatge amb dos gols de Carla Castro (37′ i 43′), dos més de Sigrid Aparicio en menys d’un minut (46′) i Maria Inês Marques (49′). El gol d’Estel Forns del Palafrugell, als últims tres minuts del partit, no va ser suficient per capgirar el marcador final de 7-3.

Pastor destaca al PalaSport que el nivell dels rivals a la Lliga Nacional Catalana ha estat molt alt. I afegeix que les palafrugellenques “han passat per entrebancs”. Tot i això, “no fa un balanç dolent” de la temporada.