Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Oohx!gen i Flors i Violes posen en marxa un sorteig de dos vals de 50 euros

Escrit per el 8 d'Abril de 2023

  • S’hi pot participar fins al 16 d’abril. Cal seguir les instruccions de la publicació d’Instagram.

L’associació de comerços i negocis Oohx!gen i el festival Flors i Violes posen en marxa un sorteig de dos vals de 50 euros. S’hi pot participar digitalment a través del compte d’Instagram fins al 16 d’abril.

Cal posar “m’agrada” a la publicació del sorteig, seguir els perfils d’Instagram @florsivioles_palafrugell@moohla_palafrugell i @oohxigenpalafrugell i comentar la publicació. En el comentari, s’ha de mencionar la persona amb qui t’agradaria anar a comprar.

La persona guanyadora s’emportarà un val de 50 euros en forma de targeta Moohla!. Es podrà bescanviar en qualsevol dels negocis adherits a la campanya. A més, la persona mencionada s’emportarà l’altra targeta de 50 euros.

S’hi pot participar tantes vegades com es vulgui, però cal mencionar sempre persones diferents. La data límit és el diumenge, 16 d’abril a les 23.59 hores i l’endemà es farà públic el nom de la persona guanyadora en una història als tres comptes.

Des de l’organització es demana precaució si apareixen perfils falsos o que poden demanar dades personals. En cap cas, es preguntaran les dades bancàries ni s’haurà de fer algun pagament. Els únics perfils oficials són @florsivioles_palafrugell@moohla_palafrugell i @oohxigenpalafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).