Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Oohx!gen, Associació de Comerç i Negoci de Palafrugell fa un balanç positiu de la campanya de Nadal 2020

Escrit per el 22 de Gener de 2021

Comunicació Oohx!gen

Oohx!gen, l’Associació de Comerç i Negoci de Palafrugell, ha fet balanç de la darrera campanya de Nadal que ha estat peculiar i condicionada per les mesures restrictives pel moment sanitari que vivim. Tot i així, el balanç ha estat molt positiu en tots els aspectes.

La campanya s’ha centrat bàsicament en la ruleta per segon any consecutiu, i no ha pogut complementar-se amb activitats paral·leles donat que la situació de la pandèmia no ho permetia.

5.000 tirades durant els 10 dies

Els comerços van repartir tiquets als seus clients per fer tirades a la ruleta i Oohx!gen n’ha comptabilitzat més de 5.000, durant els 10 dies que la ruleta va estar al carrer. Així descriu l’èxit de la campanya la Vero Serralvo, dinamitzadora d’Oohx!gen.

Com a novetat, la ruleta va estar situada en una ubicació fixe; al Centre Comercial Cavallers. La qual cosa va permetre aplicar amb molta cura totes les mesures, sobretot pel que fa a distàncies i control de les cues.

En total s’han repartit més de 1.500 premis i obsequis aportats pels socis, 10 pernils, dues desenes de lots de formatge i vi, 3.000 € en descomptes directes als comerços associats a la campanya i molts altres obsequis.

Entre tots els participants a la ruleta que van dispositar la seva butlleta a la gran urna d’Oohx!gen, el dia 5 de gener – últim dia de la campanya -, es va sortejar un televisor LG de 55” i l’afortunada va ser Marta Lobo

La gimcana de les corones organitzada per als més petits, també va estar un èxit. La finalitat de la gimcana passava per fer passejar els més petits i acompanyats dels seus pares, pels carrers de la vila tot buscant en els aparadors dels comerços i negocis les nou corones dels reis que eren diferents de la resta. Va ser un èxit de participació, es van recollir més de 150 butlletes. La butlleta guanyadora fou la de l’Ester Cabello que es va emportar una tablet Lenovo de 10”

Tot això ha anat acompanyat gràcies a IPEP i l’Ajuntament de Palafrugell de fil musical als carrers del nucli i un arbre de nadal que per primera vegada a decorat la plaça Nova de la nostra vila.

La campanya estrella de l’associació

Finalment, Oohx!gen treballarà aquest any per buscar millores per la propera campanya de Nadal. D’altra banda, la ruleta s’ha consolidat com un producte que agrada i incentiva a la compra al comerç local i atrau molt de públic els dies de campanya.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).