Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Oferta de contractació en pràctiques de 3 persones joves amb estudis

Escrit per a 23 de Novembre de 2020

  • Tens menys de 30 anys, estàs a l’atur i tens un títol relacionat amb les ofertes següents? 

L’Ajuntament de Palafrugell a través del Servei d’Ocupació Municipal de l’IPEP ha sol·licitat un any més el programa subvencionat de “Contractació en pràctiques de persones joves titulades beneficiàries del programa de Garantia Juvenil a Catalunya”. La Carme Ramírez, Cap del Servei d’Ocupació Municipal (SOMI) ens n’informa:

Aquest programa permet la contractació de 3 persones joves per desenvolupar diferents projectes dins l’ajuntament. Enguany es cerquen 3 tècnics/que amb aquests perfils:

  • Tècnic/a d’intervenció social.

Perfil vinculat a l’atenció a les persones: titulació en educació social,   treballador/a social, psicòleg/loga o titulacions anàlogues.

  • Tècnic/a de gestió informàtica.

Titulació en cicle formatiu de grau superior de la família d’informàtica i comunicacions o grau en enginyeria informàtica.

  • Tècnic/a ambiental.

Titulació en ciències ambientals o geografia i/o titulació en biologia, ciències del mar, geologia, enginyeria agrícola o forestal, amb estudis complementaris de gestió ambiental.

Els requisits per poder participar al procés de selecció són els següents:

  • Tenir màxim 29 anys
  • Estar inscrit a l’Oficina de Treball com a (DONO)
  • Estar inscrit al Programa de Garantia Juvenil
  • Complir les condicions per contractació en pràctiques
  • I no haver participat a les convocatòries 2018 o 2019

S’ofereix un contracte en pràctiques de 6 mesos a jornada complerta a l’Ajuntament de Palafrugell amb incorporació al desembre 2020. La contractació dels joves restarà condicionada a l’atorgament de la subvenció a l’Ajuntament de Palafrugell i en el cas, que la subvenció sigui inferior a allò sol·licitat, la mateixa entitat prioritzarà els llocs de treball segons necessitats del territori. Hi ha temps per presentar les candidatures fins al dia 27 de novembre.

En el cas d’estar interessats/des trobareu tota la informació sobre els requisis i el procediment a seguir en el següent ENLLAÇ

Carme Ramírez, Cap del Servei d’Ocupació MunicipalOpinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *