Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Obertes les preinscripcions pel casal d’estiu 2020

Escrit per el 16 de Juny de 2020

  • El compliment de les mesures de seguretat implicarà distribuir les activitats del casal en diferents centres escolars. També afectarà en diverses activitats que es feien habitualment.

L’entrada a la Fase 3 de desconfinament ha permès que, tant casals com cases de colònies, comencin a preparar-ho tot per poder iniciar les seves activitats. Així doncs, ens hem posat en contacte amb el director Pau López perquè ens expliqui com s’està organitzant el Casal d’estiu de Palafrugell; una iniciativa que es pot portar a terme gràcies al projecte Il·lusions.

Aquest any els preparatius per iniciar el casal s’han complicat degut a les estrictes mesures de seguretat imposades. En aquest sentit, es tindrà en compte la distància de seguretat, així com el compliment de les mesures higièniques i de desinfecció del material. Tanmateix, es mantindrà també la línia pedagògica del mateix casal.

L’objectiu del casal, el qual començarà l’1 de juliol, es basa en oferir diversió, desconnexió i cohesió. Tal com explica el monitor, les activitats no s’han programat per reforçar les matèries escolars, sinó per donar resposta al que necessiten els infants.

Des d’ahir dilluns 15 de juny, ja es pot realitzar el formulari de la preinscripció a través de la pàgina web de Can Genís. La sol·licitud es confirmarà a través d’una trucada telefònica o per correu electrònic. A part de la confirmació, s’explicaran els passos a seguir per consolidar la inscripció. Convé recordar que els registres es faran per ordre de sol·licitud.

El casal es distribuirà en diferents centres

En referència amb els espais on es realitzaran les activitats, el monitor ha explicat que els grups d’infants es distribuiran entre tres escoles: Josep Barceló i Matas, Torres Jonama i Carrilet. Així mateix, es preveu l’entrada de més monitors, gràcies als quals actualment es pot donar resposta a uns 180 nens i nenes. L’objectiu d’aquest repartiment és poder seguir realitzant activitats dinàmiques sense deixar de respectar la distància de seguretat.

Tanmateix, malgrat que el disseny de les activitats estigui orientat a conservar la il·lusió dels infants, algunes d’elles no es podran portar a terme a causa de l’incompliment de les mesures imposades.

En darrer terme, el monitor agraeix la col·laboració de l’Ajuntament de Palafrugell, tant a nivell econòmic com de recolzament. En aquest sentit, gràcies al seu esforç s’ha pogut obtenir l’espai pertinent per complir amb les exigències sanitàries.

Podeu escoltar l’entrevista íntegra d’en Pau López clicant al següent enllaç:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).