Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Noves denúncies per accedir a la platja del Golfet

Escrit per el 11 d'Agost de 2020

  • La Policia Local de Palafrugell apunta a que s’han pres totes les mesures possibles, però hi ha gent que hi continua accedint.
  • En el passat cap de setmana han hagut de desallotjar un centenar de persones.

Milers de persones des del passat 23 de juny han accedit a la platja del Golfet, tancada pel risc d’esllavissades. Tot i l’inici de les obres i haver reforçat les tanques i la cartelleria que informa que no es pot accedir a aquest punt de Calella de Palafrugell, centenars de persones han continuat saltant-se la prohibició. En aquest sentit, aquest passat cap de setmana hi hagut noves denúncies per accedir a la platja del Golfet.

David Puertas, cap de la Policia Local de Palafrugell ha manifestat la seva preocupació per la vida de les persones que continuen accedint al Golfet. Ha destacat que s’ha fet tota la feina possible, tant d’informació com de reforçament de les tanques que n’impedeixen el pas.

El fet d’haver tancat els accessos habituals dels camins de ronda, fa que els banyistes facin autèntiques peripècies per arribar fins a la cala. Unes accions en les que s’hi juguen la vida i que en alguna ocasió ha fet que els Bombers hagin hagut d’actuar.

Un grup tornant de la platja del Golfet per sobre el penya-segat.

Durant aquest passat cap de setmana, tot i les obres que s’hi estan fent s’han fet noves denúncies per accedir a la platja del Golfet. Al voltant d’una cinquantena de sancions del centenar de persones que han desallotjat.

Unes sancions que com ha apuntat David Puertas han arribat després d’informar i desallotjar més de 3.000 persones durant els mesos de juny i juliol.

Amb la voluntat de preservar la seguretat de les persones seguiran sancionat i desallotjant tothom que accedeixi a aquesta cala.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).