Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Noves bicicletes al complex de la Piscina Municipal

Escrit per el 4 de Març de 2020

  • La Sala de Ciclo Indoor ha incorporat 21 bicicletes d’última generació gràcies a l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Palafrugell.

El gimnàs de la piscina municipal ha pogut, finalment, renovar les bicicletes estàtiques, les quals ja s’havien quedat obsoletes. Aquests nous aparells d’última generació, ajuden a millorar els entrenaments dels usuaris incorporant noves tecnologies més avançades. A través del Regidor d’Esports, Isidre Tenas, s’han pogut conèixer altres detalls:

Lligat al programa sobre el qual parla el regidor, les bicicletes escollides permeten desenvolupar un sistema de gamificació que mesura l’entrenament de l’usuri. Un programa innovador anomenat Aplfit Play que incorpora la pròpia marca. Tanmateix, segons l’Isidre, aquest no ha estat l’únic motiu de l’elecció:

Paral·lelament, la renovació de les bicicletes i del format d’aquestes, ha comportat una tasca afegida pels monitors, els quals han d’adaptar les sessions habituals a les noves adquisicions:

La incorporació dels nous aparells no només era important per adaptar-se a les noves tecnologies. La millora de les instal·lacions permet uns entrenaments de més qualitat pels clients, els quals semblen estar agraïts per la reforma:

Per poder escoltar l’entrevista sencera cliqueu al següent enllaç:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).