Nova victòria del CH Palafrugell

Escrit per el 18 de Febrer de 2021

• Quarta victòria consecutiva del conjunt de Xavier Garcia Balda que el situen en posicions de disputar la Copa del Rei.
  • Ahir es van imposar per 4-5 al Calafell, després de remuntar un 3-1 i un 4-3.

El Club Hoquei Palafrugell va disputar ahir el partit aplaçat de la jornada 10 a la pista del Club Patí Calafell. El matx va acabar amb una nova victòria del CH Palafrugell que el situa en posicions de disputar la Copa del Rei. Aquesta fita, però, està a expenses del partit ajornat que han de disputar el Girona CH contra, precisament, el CP Calafell.

“No donar el partit mai per perdut i lluitar-lo fins al final, passi el que passi”

Xavier García Balda, entrenador del Club Hoquei Palafrugell.

En primer lloc, escoltem com en Xavier García es mostra satisfet amb l’actitud de l’equip a la pista i la dinàmica del grup al llarg de la lliga.

El conjunt de Xavier García Balda arribava a la pista del Calafell amb la possibilitat d’assolir diversos reptes. D’una banda, aconseguir la quarta victòria consecutiva, de l’altra, tenir més a prop la salvació i, per últim, tenir possibilitats de disputar la Copa del Rei. Davant d’aquestes fites, l’equip va començar amb més pressió de l’habitual i això es va notar sobre la pista. Així, l’equip local es va posar per davant per 3-1 a manca de cinc minuts per arribar al descans. El CH Palafrugell, però va poder empatar abans del descans.

A la represa, de nou, el Club Patí Calafell es va avançar al marcador. Els palafrugellencs, però van culminar la remuntada en menys d’un minut gràcies a l‘encert de Borja Ramon des de la pilota aturada. Així valora Xevi García el fet de tenir possibilitats de jugar la Copa.

Póker de Borja Ramon

En el partit d’ahir Borja Ramon va esdevenir l’autèntic heroi palafrugellenc marcant quatre dels cinc gols blanc i negres. A més, es dona la circumstància que tres de Ramon van arribar de falta directa. L’altra gol va ser obra de Marc Figa i també va ser a pilota aturada, en aquest cas, de penal.

Els tres punts d’ahir que va sumar el CH Palafrugell permet a l’equip blanc i negre somiar amb una fita històrica: disputar la Copa del Rei. La jornada 15 era la que marcava quins equips disputarien aquest títol. Així, amb aquest partit ajornat disputat ahir, els palafrugellencs van acabar la primera volta en vuitena posició. No obstant això, que el Palafrugell disputi la Copa del Rei dependrà del que facin Girona i Calafell en el partit ajornat que es disputarà el proper 24 de febrer.

Més enllà d’aquesta fita, la nova victòria situa el CH Palafrugell en setena posició amb 29 punts, 11 per sobre del Vendrell, conjunt que marca la zona de promoció. Així, a manca d’onze jornades per tancar aquesta temporada la permanència a l’OK Lliga està a tocar.

Per concloure, en Xavi ens avança que l’equip ja es troba treballant per la trobada a casa del Club Hoquei Lloret el pròxim dissabte 20 de febrer.