Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Nous cursos i tallers a Can Genís

Escrit per a 5 d'Octubre de 2020

  • Aquest nou curs s’inicia amb una atractiva carta de cursos de diferents àmbits i amb preus subvencionats.
  • Podeu fer arribar les vostres propostes a través dels canals oficials de Can Genís.

Hem realitzat una visita a les innovadores instal·lacions de Can Genís per conversar amb l’Eduard Vilagran. L’Eduard, és l’encarregat de la programació dels cursos i tallers que s’hi fan a més de les sortides. Entre altres tasques, busca professors, talleristes, coordina els horaris, les inscripcions, i en fa difusió. Des de Ràdio Palafrugell, col·laborem en la difusió per poder fer arribar a tota la població jove (i no tan jove) la carta de cursos i tallers, i animar així a la seva participació.

Seguidament, Vilagran ens introdueix a la carta de les diferents activitats i tallers que es troben programats per aquest trimestre.

D’altra banda, cal destacar que els preus són molt atractius. Són cursos subvencionats, la qual cosa permet la seva reducció i s’adapten fàcilment a la situació econòmica de tothom.

“Ens agrada molt que arribin noves propostes”

Els canals de comunicació de Can Genís, tal com les xarxes socials, els e-mails, i telèfons, estan preparats per rebre les vostres propostes. Nous tallers, noves sortides, propostes individuals o propostes en grup
L’Eduard i el seu equip escoltaran el que proposeu i estudiaran les possibilitats.

Pel que fa a alguns cursos, ja hi ha places exhaurides. Cal que accediu a la carta de cursos a través del web de Can Genís per realitzar les vostres inscripcions. En l’anterior enllaç adjunt podreu trobar horaris, preus, i tota la informació relacionada amb els cursos.

Per finalitzar, l’Eduard ens va ensenyar totes les instal·lacions de Can Genís, i les sales on es realitzen els diferents cursos. Us recomanem molt que aprofiteu aquest excel·lent servei municipal per a formar-vos en allò que més us agradi.

Sala d’ordinadors (Windows i Apple) de Can Genís (Eduard Vilagran)

Des de Ràdio Palafrugell anirem informant sobre la realització dels diferents cursos, i esperem tenir notícies de nous projectes resultats d’aquestes activitats. Finalment, animem a tota la població jove del nostre territori a participar.

Adjuntem la conversa sencera amb l’Eduard Vilagran:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *