Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Garoinada 2019 passa dels 5.485 menús als 8.325, un 51,8% més que l’any 2018

Escrit per a 11 d'Abril de 2019

  • També augmenta la xifra de paquets de caps de setmana que passa dels 234 del 2018 al 361 d’enguany.

Les xifres que ha deixat l’edició d’enguany de la campanya gastronòmica de La Garoinada són realment extraordinàries. 
En comparació amb l’edició anterior, el número de menús i racions de garoines consumides aquest any als 10 establiments participants, ha crescut un 51,8%. En xifres absolutes, representa passar dels 5.485 menús i racions venudes al 2018, als 8.325 d’aquest any 2019. 
D’altra banda, la venda de paquets turístics de caps de setmana també presenta un augment considerable, amb un creixement del 54,3% en comparació amb l’any anterior. Aquesta xifra representa passar dels 234 paquets venuts l’any 2018 al 361 d’enguany. Amb aquesta oferta es pot gaudir d’una nit d’hotel amb esmorzar, un menú de la Garoinada, una excursió en vaixell amb un aperitiu a bord (opcional) i l’entrada gratuïta a totes les instal·lacions culturals del municipi.
Albert Gómez, regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Palafrugell ha destacat a Ràdio Palafrugell que ” hem assolit unes xifres no esperades, però que posen de relleu que s’està seguint una línia encertada i que així posen de relleu els números d’enguany”.
D’altra banda, la climatologia ha jugat un paper important en aquest creixent espectacular respecte al 2018. Gómez remarca que “és un factor que no podem obviar. L’hivern que hem tingut ha facilitat que la gent s’hagi apropat cap al nostre territori”.

Albert Gómez, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafrugell

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *