Nil Bussot queda a les portes de ser un dels primers deu classificats en una cursa del Campionat de França de Motocròs

Escrit per el 3 d'Abril de 2024

• Tot i això, Bussot explica a Ràdio Palafrugell que li ha permès guanyar experiència per a altres competicions.

El palafrugellenc Nil Bussot s’ha quedat a les portes de ser un dels deu primers classificats en una cursa del Campionat de França elit de Motocròs. Tot i això, el pilot explica a Ràdio Palafrugell que li ha permès guanyar experiència per a altres competicions.

Bussot va quedar tretzè a la cursa que va competir-se el passat cap de setmana a Castelnau-de-Lévis, una població del sud de França.

La ronda dels dies 30 i 31 de març va ser la tercera de les set que tindrà la competició 24MX Tour Francès. Hi van córrer pilots de diferents països.