Nil Bussot destaca en el Campionat d’Espanya de Clàssiques i competeix al Trophée Grand Sur

Escrit per el 19 de Maig de 2024

Nil Bussot ha viscut unes setmanes intenses competint en dues proves molt diferents entre elles, mostrant la seva versatilitat i talent en circuits de diferents característiques.

El passat 28 d’abril, Bussot va participar al Trophée Grand Sur, celebrat al prestigiós Circuit Jean-Pierre Goudol a Gaillac-Toulza, França. En una cursa amb una graella plena i un format de tres mànegues, va aconseguir la 12a posició final. “Les carreres van ser molt intenses amb nombrosos pilots de nivell similar. El meu objectiu era estar entre els deu primers, però les sortides em van privar d’un millor resultat” va comentar en Nil.

El 12 de maig va competir a Traiguera (Castelló) en una prova del RFME Campionat d’Espanya de MX Clàssic. En aquesta ocasió, ho va fer amb una moto de l’any 1999, gaudint de la competició i liderant totes les voltes en la categoria Pro Evo i la general. “La carrera de motocròs clàssic a Traiguera va ser una experiència increïble per a mi” va dir Bussot.

La propera parada per a Nil Bussot serà al RFME Campionat d’Espanya Elite-mx1 a Alhama de Múrcia, on buscarà continuar demostrant el seu gran estat de forma.