Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Neus Mar i la Flama de Farners presenten l’espectacle ‘Trencadís’

Escrit per a 9 de Novembre de 2022

  • Permetrà celebrar la festivitat de Sant Martí i tindrà lloc el divendres al Teatre Municipal de Palafrugell.

Aquest divendres a les 20.30 hores Neus Mar i la cobla La Flama de Farners portaran l’espectacle ‘Trencadís’ al Teatre Municipal de Palafrugell. Aquest inclourà un espectacle teatral i un concert per explicar la història d’una maleta en unes golfes. Així, es farà un viatge pels records familiars del personatge que interpreta Neus Mar.

Durant tota la funció es farà un viatge per la música popular representativa de tots els Països Catalans. Alhora, es generarà una combinació entre la música de Neus Mar i la cobla per aportar un toc teatral i emotiu.

La història que explica la cantant palafrugellenca és de ficció. Els arranjaments que s’han buscat tenen un toc de jazz i estan fets pels mateixos components de la cobla.

La Flama de Farners va proposar a Neus Mar ser la veu solista de l’espectacle, el qual es va estrenar al mes d’abril a Santa Coloma de Farners. Des de llavors, l’han anat perfeccionant.

També, li ha permès posar en pràctica les seves habilitats com a actriu i que està perfeccionant amb Marcel Tomàs. Amb el concert se celebrarà la festivitat de Sant Martí i ja es poden comprar les entrades.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *