Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Narcís Comadira a Calella i Martí Albesa a Palafrugell

Escrit per el 5 d'Agost de 2022

  • Presentació del llibre “Moviments Humans” de Comadira a Calella
  • Xerrada del fotoperiodista Martí Albesa avui a la Biblioteca

Ambdues activitats tindran lloc avui a les 7 de la tarda. La presentació del llibre “Moviments Humans” de Narcís Comadira anirà a càrrec de l’activista cultural de Guillem Terribas. Serà a les 7 a l‘hotel Garbí de Calella, organitzat per l’Associació de Veïns i Amics de Calella (AVAC). Narcís Comadira, nascut a Girona el 1942 és poeta, pintor, dramaturg, traductor, periodista i crític literari. La seva poètica és de factura més aviat clàssica, de temàtica contemplativa i un punt de vista de vegades irònic. Així ens en parlava Guillem Terribas al nostre matinal.

Narcís Comadira, en una imatge d’arxiu

Per la seva banda, el fotoperiodista olotí Martí Albesa (nascut el 1988) presentarà “Les fronteres d’avui”, una xerrada en la qual Albesa vol conscienciar la gent per eliminar les fronteres, també les invisibles: les fronteres socials, “de racisme i de classe”. Recordem que a l’espai Arteca de la Biblioteca podreu visitar l’obra fotogràfica “La Frontera Sud, a l’Ombra del Nord“, dins la programació de la Biennal Miserachs 2022.

Martí Albesa és fotògraf freelance especialitzat en el reportatge i la fotografia de premsa. Publica en diferents mitjans nacionals i internacionals i és el guanyador de la dissetena edició del Premi Joves Fotògraf(e)s organitzat per l’INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona, amb aquest treball que vol mostrar el fenomen migratori a la frontera sud d’Europa, on es produeix l’arribada massiva de persones provinents del continent africà, i la situació de col·lapse de les institucions encarregades de la seva atenció.

Entrevista amb Martí Albesa al matinal de Ràdio Palafrugell
Fotografia d el’exposició de Martí Albesa


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).