Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Muntanya russa meteorològica

Escrit per a 8 de Febrer de 2021

  • Pujades i baixades de temperatures i el pas de diversos fronts desgastats ens deixaran alguns plugims.

Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit explica una setmana més a Ràdio Palafrugell la previsió del temps per aquest inici de setmana. El més destacat és que s’espera una muntanya russa meteorològica. Així, hi haurà baixades i pujades de temperatures durant aquests primers dies de la segona setmana de febrer.

Aquesta inestabilitat ve marcada pels diversos fronts atlàntics que a causa de la presència d’un anticicló al nord arriben a Europa pel sud de França. No obstant això, quan arriben a casa nostra ja ho fan molt desgastats.

En aquest sentit, aquesta tarda de dilluns arribarà el primer d’aquests fronts. Una inestabilitat que portarà pluges, tot i que no seran molt importants com les d’aquest cap de setmana.

Demà al vespre novament arribarà un nou front que, encara, serà més dèbil que el d’avui. Més enllà de les cues d’aquestes borrasques, Pascual destaca que les temperatures aniran pujant i baixant al llarg de la setmana.

Així doncs, aquesta segona setmana del mes de febrer estarà marcada per la muntanya russa meteorològica per l’arribada de diversos fronts.

Josep Pascual, Observador meteorològic de l’Estartit


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *