Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Mor el llibreter Joan Aliu

Escrit per el 22 de Novembre de 2019

  • La societat palafrugellenc perd així un altre referent cultural del municipi.
  • La notícia arriba pocs dies després que es conegués que la llibreria Mediterrània havia trobat successor.

Avui hem conegut la mor del llibreter Joan Aliu a l’edat de 69 anys. Segons expliquen des de la Revista de Palafrugell, la causa de la mort ha estat un infart.

Joan Aliu ha dedicat tota la vida a la seva vila, Palafrugell, a través de l’activisme social i cultura. Una activitat que es podia plasmar en el dia a dia de la llibreria Mediterrània. En aquest sentit, fa uns mesos visitàvem per darrer cop la llibreria amb en Joan i l’Adela al capdavant del negoci.

Aquell era un moment complicat de les seves vides perquè havien de tancar paradeta sense saber si hi hauria algú disposat a tornar a emprendre l’activitat. Curiositats de la vida, fa pocs dies era el propi Joan Aliu qui, emocionat, ens donava la bona notícia que la llibreria Vitel·la de l’Escala tornaria a obrir les portes de la Mediterrània a partir del mes de març del 2020.

D’altra banda, també s’ha de recordar que Aliu, de la mà de Lluís Medir, va ser regidor de Promoció econòmica i posteriorment de Turisme i Ensenyament.

Ara, 22 de novembre, hem conegut que el viatge de Joan Aliu ha arribat a la seva fi. Des de Ràdio Palafrugell volem fer arribar el nostre escalf a tota la família d’en Joan.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).