Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Mont-ras impulsa un tió solidari

Escrit per a 17 de Novembre de 2021

  • L’Associació Cultural i Recreativa de Mont-ras porta aquesta iniciativa per primera vegada al municipi.
  • Tindrà lloc el 18 de desembre i, en principi, hi podran participar un màxim de 100 infants.

El proper 18 de desembre Mont-ras celebrarà el primer tió solidari del municipi. Una iniciativa solidària per recollir aliments per distribuir entre les persones més necessitades del poble. L’activitat la impulsa l’Associació Cultural i Recreativa de Mont-ras (ACRM) amb col·laboració de l’Ajuntament, MOOMA i Creu Roja.

A la plaça de l’església, o al pavelló en cas de pluja, se celebrarà a Mont-ras el tió solidari per recaptar aliments i productes per a les persones més necessitades del municipi. La idea, segons explica Sergi Fernández de l’ACRM va sorgir de la bona experiència del ‘Mont-ras solidari’ de l’any passat.

L’activitat està adreçada a infants fins als 9 anys i per poder-hi participar cal portar una bossa amb aliments o productes de primera necessitat. No obstant això, també es podrà col·laborar a través d’un donatiu de 3 euros.

En aquest sentit, tots els productes recollits, així com la recaptació es destinarà a les persones més necessitades del municipi. Així, serà Creu Roja la que gestionarà el repartiment d’aquests aliments i productes.

Un centenar d’infants

Els productes que cal portar són els de primera necessitat, és a dir: cereals, pasta, conserves, llegum envasats, bolquers o productes de neteja i higiene personal, entre d’altres.

Sergi Fernández recorda que són una entitat sense ànim de lucre i que el màxim d’infants que poden acollir són 100. Per això, recorda que cal inscripció prèvia per participar del tió solidari. A més, des de l’ACRM reconeixen que han rebut un allau de peticions per a participar.

La inscripció es pot fer a través del WhatsApp 630 54 53 50 o per missatge a Instagram o enviant un correu a acrmontras@gmail.com. Així, cal indicar el nom i cognoms i un telèfon de contacte.

Tot i que, no descarten poder ampliar el nombre d’infants que hi poden participar, tot i que dependrà de poder aconseguir més col·laboracions. Per últim, Sergi Fernández recorda que també es poden fer donatius sense necessitat de fer cagar el tió. Adjuntem l’entrevista íntegra amb el membre de l’Associació Cultural i Recreativa Mont-ras.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *