Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Mònica Alcalà: “Proposarem mesures per millorar propostes que no han assolit l’objectiu”

Escrit per a 5 d'Agost de 2022

L’alcaldable d’Esquerra Republicana a les eleccions municipals del 2023 a Palafrugell, Mònica Alcalà, és la quarta protagonista de la ronda d’entrevistes a líders polítics a Ràdio Palafrugell, a peu de carrer.

Entre els titulars de l’entrevista, destaquen:

👉 “Quan portes a terme accions, quan les idees, esperes que tindran un resultat. I quan les apliques, no tenen el resultat que esperes. Molts processos seran revalorats. Proposarem mesures per millorar propostes que no han assolit l’objectiu que buscàvem”.

👉 “M’imagino un poble més sostenible, on els ciutadans hi puguin fer el seu projecte de vida, laboral, personal i familiar, que tinguin un sentiment de pertinença, i que s’impliquin al poble”

👉 “El repte a Palafrugell és afavorir els recursos en benestar social, educació i joventut”

👉 “Tots voldríem tenir el poble més net. A curt termini no podrem resoldre el problema. El nou contracte no arribarà fins a l’hivern. I estudiarem si el porta a porta és viable ampliar-lo a tot el poble”

👉 “Hem treballat en equip molt còmodament. Per parlar d’aliances, és imprescindible saber quines persones i quines propostes portaran a les urnes”

👉 “Sobre el pacte amb els socialistes, caldrà saber també la llista i el programa”

👉 “El context és molt diferent respecte al 2019. Les coses han canviat, ja no hi ha presos polítics, la societat ha evolucionat, i ens hem de basar en com farem avançar el nostre poble”


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *