Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Modificacions per a l’Oncotrail 2020

Escrit per el 27 de Juliol de 2020

  • La cursa benèfica es durà a terme els dies 3 i 4 d’octubre, tot i que en cas de rebrot es posposaria.
  • S’adaptaran noves mesures com en els avituallaments i en la sortida.

La Fundació Oncolliga va tornar a arrencar el seu programa d’activitats just després de la finalització del confinament. Però les mesures i els nous protocols, per evitar la propagació de la COVID-19, han fet que es modifiquessin moltes d’aquestes activitats. L’Oncotrail, l’activitat que més diners recapta per la Fundació, s’està tirant endavant tot i la incertesa d’un possible rebrot.

Lluís Comet, director de l’Oncotrail, ha valorat positivament la tornada d’aquestes activitats tot i que afirma que n’han pogut portar a terme molt poques.

El director ha explicat que han hagut de modificar algunes activitats benèfiques com l’Oncoswim o el festival de dansa, Girona en Moviment per poder recuperar la manca d‘ingressos provocada per la COVID-19.

No obstant això, Comet, manifesta que els participants hauran de seguir les noves mesures i protocols per evitar la propagació de la COVID-19 i que si hi hagués un rebrot, l’edició d’aquest any, es posposaria a l’any vinent.

Modificacions en la sortida

En aquest sentit, Lluís Comet, ens ha avançat alguns dels diferents canvis en els avituallaments, la sortida dels corredors i el recorregut.

Per últim, el director, referint-se a l’ànim dels participants, afirma que tot i que tenen diferents inquietuds els veu amb moltes ganes de participar i tirar una edició que sense cap mena de dubte, serà diferent i històrica.

Podeu recuperar l’entrevista íntegra a Lluís Comet al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).