Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Miquel Noguer: “Invertirem més de 7 milions d’euros per millorar la gestió de l’aigua [a Palafrugell i rodalia]”

Escrit per a 5 d'octubre de 2022

El Consorci d’Aigües Costa Brava Girona assumirà la gestió de l’abastament d’aigua de Palafrugell i quatre pobles més del Baix Empordà. Són pobles que ja estaven consorciats pel sanejament de l’aigua. El canvi s’ha fet per “racionalitzar el servei i fer-ho d’una manera més gran”, en paraules de Miquel Noguer, president del Consorci i de la Diputació de Girona.

Noguer explica a Ràdio Palafrugell que el que ara ha passat a mans del Consorci d’Aigües és el primer pas de la gestió de les aigües: la seva arribada a un únic punt a partir del qual es distribueix a les cases.

El president anuncia a Ràdio Palafrugell inversions a l’ETAP de Torrent, que ara s’ha traspassat al consorci.

Noguer defensa que la gestió comunitària per par del Consorci fa que “junts siguem més forts”. Ho ha dit en declaracions a Ràdio Palafrugell.

El Consorci d’Aigües és un ens públic integrat per la Diputació de Girona i 47 municipis del litoral i el prelitoral gironí. Gestiona, dins del cicle de l’aigua, el sanejament d’aigua en alta (transport a l’estació depuradora d’aigües residuals, depuració i abocament al medi o regeneració) i l’abastament d’aigua en alta (captació, transport i potabilització) per subministrar-la a més d’un milió de persones a l’estiu, en col·laboració amb l’Agència Catalana de l’Aigua de la Generalitat de Catalunya (ACA).  Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *