Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Milloren l’accés a l’entrada de la platja del Golfet

Escrit per el 17 de Març de 2021

  • L’Ajuntament de Palafrugell ha millorat la seguretat de l’entrada a la cala del Golfet de Calella de Palafrugell.

L’Àrea de Serveis de l’Ajuntament de Palafrugell ha realitzat uns treballs de consolidació i millora de l’accés a la platja del Golfet. D’aquesta manera, el pas per arribar a la platja es troba en òptimes condicions i així també es millora la seguretat per a tots aquells usuaris que s’hi volen acostar. Cal recordar que l’accés havia quedat malmès a causa del temporal Glòria de principis de l’any 2020 i que la zona del Golfet en va ser greument colpejada. 

Pau Lladó, regidor de Serveis del consistori palafrugellenc, destaca que aquesta actuació ha estat fet per la brigada municipal. A més, detalla que l’actuació s’ha basat en anivellar l’entrada.

D’altra banda, Lladó ha recordat que l’any passat des de l’Ajutament ja es va haver de fer càrrec de les obres per consolidar el talús que es troba situat a la paret rocosa de la platja del Golfet. Una actuació que pertocava a Costes de l’Estat i que “encara no s’han vingut ni a mirar” apunta l’edil palafrugellenc.

Unes obres que van tenir un cost aproximitat de 45.000 euros i que van permetre que la cala pogués reobrir a mitjans d’agost del 2020.

Millores abans de Setmana Santa

D’altra banda, aquesta actuació arriba just abans de Setmana Santa en la que la mobilitat per tot Catalunya no estarà restringida. En aquest sentit, Pau Lladó reconeix que esperen que hi hagi molt moviment de persones.

Des de l’Ajuntament de Palafrugell també es vol recordar a les persones que accedeixin a aquest indret que cal que actuïn amb la màxima responsabilitat. D’una banda, respectant un indret amb gran interès mediambiental. De l’altra, també recorda que cal seguir totes les indicacions sanitàries.  


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).