Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


MICFootball posposa el torneig 2022 i prepara una nova competició al Juny

Escrit per a 3 de Febrer de 2021

  • La incertesa actual per la COVID-19 fa que des de la direcció MICSports es desestimi jugar el MICFootball aquesta Setmana Santa de 2021.
  • Des de l’organització es treballa per oferir un nou torneig a finals d’aquesta temporada, el MIC SUMMER CUP.

Nerea Cabello per Ràdio Palafrugell, entrevista per Rafel Corbí.

Els nostres micròfons estableixen contacte amb en Juanjo Rovira de la direcció del MICSports, per conèixer els detalls sobre la suspensió del torneig MICFootball del 2021 i l’organització d’un nou torneig anomenat MIC SUMMER CUP.

MICFOOTBALL 2018 – Foto: Ruben Garcia

Ens proposem d’exposar el fet que des de la direcció de MICSports s’ha decidit posposar el torneig d’aquest any per la Setmana Santa de 2022. Degut a la impossibilitat de celebrar el MICFootball sense posar en risc la salut dels participants per la COVID-19. Així ens fa conèixer les decisions preses, en Juanjo Rovira.

MIC SUMMER CUP

No obstant, des de MICSports s’està planificant un nou torneig per a finals de juny d’aquest 2021, el MIC SUMMER CUP. A continuació en Juanjo Rovira ens numera el seguit de circumstàncies que han comportat a la suspensió de l’edició d’enguany.

El Mic Summer Cup, es tractarà d’una competició adaptada a les circumstàncies per fer costat als equips locals, estatals i internacionals que han donat suport al torneig en les 19 edicions. Amb l’objectiu d’oferir un esdeveniment el més atractiu possible.

Dos anys sense el MIC

S’ha de tenir en compte que el MIC ja no va es va jugar el 2020 per la pandèmia. Els darrers anys havia acollit, entre els tornejos de futbol i de bàsquet, més de 1.100 partits i uns 7.500 jugadors repartits en més de 400 equips procedents d’una cinquantena de països de tot el món. Tot seguit escoltem de la mà d’en Juanjo la menció d’alguns dels sectors als quals afecta – directe o indirectament – la suspensió del torneig del MIC.

L’edició d’enguany que s’ha suspès, el vintè aniversari del MIC, suposa per l’organització una lluita contínua per mantenir l’activitat. Però, no és un motiu per aturar la competició i molt menys, el treball per la pròxima edició.

Per concloure, en Juanjo aprofita la nostra sintonia per compartir les opinions d’ajuntaments i equips arran de la suspensió del torneig.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *