Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Més de noranta regatistes inscrits a l’EurILCA Màster 2024 de Calella de Palafrugell

Escrit per el 26 de Març de 2024

A poc menys d’un mes per a l’inici de l’EurILCA Màster 2024 -XVI Trofeu Calella de Palafrugell- Memorial Pitus Jiménez, ja s’han inscrit més de noranta regatistes a aquesta clàssica prova de l’ILCA Màster europeu. Es disputarà en aigües de Calella de Palafrugell entre el 18 i el 21 d’abril. Amb el bon ritme d’inscripcions, s’espera superar de nou el centenar de participants.

Fins ara, els països amb més participants inscrits són:

  • Espanya: 22
  • França: 16
  • Gran Bretanya i Holanda: 10 cadascun
  • Suïssa: 8

També cal destacar la consolidació de la flota irlandesa, amb cinc regatistes, i la participació italiana, cada cop més fidel a la regata de Calella de Palafrugell, amb quatre màsters.

Regatistes destacats

Dins de la flota francesa trobem regatistes coneguts com Laurent Vigo, fidel a la prova des dels seus inicis, Pierrick Amizet, vencedor en diverses ocasions, i Bruno Peiron. També hi participaran llegendes de la vela britànica com Ian Rawet i Tim Law, l’holandès Cesar Sierhuis i l’italià Lorenzo Cerretelli, vencedor la passada edició a la categoria ILCA7.

Portugal estarà representat per dues llegendes portugueses, Manuel Champalimaud i Fidel Granja. A més, en aquesta edició es comptarà amb la presència dels nord-americans Walt Spevak i Jacques Kerrest. La representació nòrdica destaca amb el suec Micael Lundgren i els finesos Jukka Roiha i Robert Ronnback.

Un cop més, els regatistes espanyols seran els més nombrosos a la regata, amb una llista de preinscrits que inclou noms com Xavier Boluda, el llegendari Miquel Álvarez, el navarrès Mikel Vazquez, el basc Jokin Letamendia, els germans Javier Echavarri i Carlos Echavarri, el càntabre Mario Morillo, els olímpics José Maria van der Ploeg i José Luís Doreste, o Silvia Ravetllat i Marta Vilarasau.

Una cita ineludible

En les seves 16 edicions, aquesta regata internacional per a màsters organitzada pel Club Vela Calella s’ha convertit en una cita ineludible del calendari de la classe ILCA, que reuneix cada any les figures més destacades del panorama europeu i internacional.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).