Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Marc Heras (SGdP): “Totes les polítiques de l’Ajuntament han de tenir criteris de sostenibilitat”

Escrit per el 22 de Febrer de 2023

Som Gent del Poble defensa que totes les polítiques de l’Ajuntament de Palafrugell es basin en criteris de sostenibilitat mediambiental. Ho han assegurat en una de les entrevistes preelectorals de l’Esmorzar de Ràdio Palafrugell, que aquesta setmana s’ha centrat en Medi Ambient. Marc Heras, membre del partit, també ha apostat per impulsar “la ciutat dels 15 minuts” i per prorrogar la moratòria urbanística.

Heras explica que Som Gent del Poble apostarà perquè treballar per la sostenibilitat no sigui només feina de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament.

I assegura que estudiaran instal·lar plaques solars a tots els edificis municipals de mida més petita.

Pel que fa a la mobilitat i medi ambient, creu que a Palafrugell té les eines per ser una “ciutat dels 15 minuts”, denominació impulsada per l’acual alcaldessa de París.

La prohibició de construir en determinats àmbits de Palafrugell durant un any s’acabarà just abans que es constitueixi el nou Ajuntament. Per això, Marc Heras vol que es prorrogui la moratòria per tal que el nou govern pugui decidir el futur de les zones amb més pressió urbanística.

Heras ha obert la porta a deixar el grup municipal de Junts per Palafrugell, del qual ara és l’únic regidor. Assegura que es presenta amb SGdP perquè no està d’acord amb el funcionament local de Junts però sí que coincideix amb la seva estratègia nacional de confrontació amb l’Estat. Per això, no ha deixat la militància del partit.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).