Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Manel Camps presenta “Els estius d’or” a la biblioteca de l’Estartit

Escrit per el 11 d'Agost de 2023

  • Aquest divendres repassarà com va viure la infància i l’adolescència a la zona de les Dunes del municipi de Torroella de Montgrí i l’Estartit.

El periodista Manel Camps presentarà el llibre Els estius d’or a la Biblioteca Municipal Mar de Llibres de l’Estartit. Aquest divendres repassarà com va viure la infància i l’adolescència a la zona de les Dunes del municipi de Torroella de Montgrí i l’Estartit.

Manel Camps és sabadellenc, però està molt vinculat amb l’Empordà. Amb el llibre repassa les seves vivències com a estiuejant als anys seixanta i setanta a l’actual zona d’interès natural de les Dunes del municipi de Torroella de Montgrí i l’Estartit. Ho completa amb informació històrica per contextualitzar el lector.

Bona part del llibre està dedicat a l’Estartit i com ha canviat el nucli costaner.

Va decidir escriure el llibre durant la pandèmia. Volia fer una reflexió de la infància i l’adolescència, l’esclat del turisme o com vivien el creixement de les poblacions de Torroella de Montgrí i l’Estartit, entre altres.

La presentació serà el divendres, 11 d’agost a les set de la tarda a la Biblioteca Municipal Mar de Llibres de l’Estartit. Presentarà l’acte amb Jaume Sureda i Miquel Graells, molt vinculats amb la història de l’Estartit.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).