Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Malestar entre els veïns del carrer Fuerteventura de Calella de Palafrugell

Escrit per el 8 de Juliol de 2021

  • Els veïns del carrer Fuerteventura van mostrar a través d’una carta al director del Diari de Girona, el seu malestar davant els canvis de mobilitat produïts.
  • Es queixen que no van ser avisats del seguit de modificacions tot i disposar d’una carta firmada de l’alcalde.
  • El regidor de Mobilitat, Pau Lladó respon respon les queixes i justifica el seguit d’actuacions.

El Diari de Girona va publicar una carta al director provinent del grup de veïns del carrer Fuerteventura de Calella de Palafrugell. En aquesta carta, els veïns alertaven que “ens han modificat el carrer sense cap avís, tenint la carta de l’alcalde firmada dient-nos que ens avisarien”. Davant aquest fet, Ràdio Palafrugell ha contactat amb el regidor de Mobilitat, Pau Lladó, per conèixer la resposta de l’equip de govern sobre la incidència.

Segons el col·lectiu de veïns del carrer Fuerteventura: “han modificat l’entrada del Càmping Calella de Palafrugell sense cap avís i el nostre carrer tranquil ha passat a ser una «autopista»”. En primer lloc, Lladó exposa la motivació inicial de l’equip de govern per realitzar aquests canvis.

Pau Lladó: “els veïns van estar informats de l’actuació”

Davant les acusacions del veïns que afirmen que les modificacions van realitzar-se sense cap avís, Lladó declara que sí que se’ls va informar. En aquest sentit, justifica que no es pot avisar amb poques setmanes d’antelació abans de l’actuació perquè l’Ajuntament no disposa d’una brigada de Mobilitat pròpia.

D’altra banda, Lladó qualifica l’actuació de definitiva i assegura que suposa garantir i millorar la seguretat viària del tram. Tot i que entén la posició dels veïns davant la queixa per l’augment de trànsit al carrer.

Finalment, des de Mobilitat es mostren oberts a parlar amb els veïns del carrer Fuerteventura. Amb la intenció d’explicar l’actuació amb més detall i “quan faci falta”.

A continuació, adjuntem l’entrevista completa amb el regidor de mobilitat Pau Lladó sobre el cas del carrer Fuerteventura.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).