Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’últim Tòtem de la novel·la històrica i comentari de “Pedro Páramo”, entre les activitats de la Biblioteca

Escrit per el 20 de Maig de 2024

  • A més, hi haurà activitats per als infants. Tornen els tallers Bibliomakers i l’Hora del Conte, en aquest cas, al barri del Vila-seca i Bruguerol.

Aquesta setmana, la Biblioteca de Palafrugell organitza l’última sessió dels Tòtems de la novel·la històrica de Martí Gironell i un comentari de Pedro Páramo, de Juan Rulfo. A més, hi haurà activitats per als infants. Tornen els tallers Bibliomakers i l’Hora del Conte, en aquest cas, al barri de Vila-seca i Bruguerol.

Les activitats comencen dimarts, 21 de maig a les 17.30 hores. Els infants de 9 a 12 anys hauran de dissenyar un robot que restauri una ciutat destrossada després d’una tempesta. Els robots hauran de navegar per les runes i fer reparacions que serien perilloses per als humans.

Dimecres, 22 de maig a les 18 hores, Martí Gironell tancarà els Tòtems de la novel·la històrica. Ho explica Joan Soler, director de la Biblioteca de Palafrugell.

El dijous, 23 de maig hi haurà dues activitats. A les 17.30 hores, Olga Cercós explicarà un conte al Centre Veïnal Vila-seca i Bruguerol, a la plaça de Mirapoix, 8.

I a les 18 hores, torna el Club de narrativa contemporània per comentar Pedro Páramo de Juan Rulfo.

Els assistents de les activitats han d’inscriure’s al 972 30 48 09.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).