Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Stockada, la Fira Rebaixes d’hivern a Palafrugell

Escrit per a 5 de Març de 2020

  • Els dies 7 i 8 de març els comerços de Palafrugell faran la rematada final de les rebaixes treien el seus productes al carrer.

L’Associació de comerç i negoci Oohxigen han organitzat l’Stockada, la Fira Rebaixes d’hivern a Palafrugell per aquest cap de setmana. En total hi participaran una trentena comerços i establiments adherits a l’associació. A més, a l’Stockada també s’hi han afegit alguns artesans del municipi.

Amb la voluntat de diferenciar-se, des d’Oohxigen han decidit apostar per Stockada, a l’hora de parlar de la Fira Rebaixes. Les darreres setmanes de l’hivern serveixen perquè les botigues puguin acabar de fer net amb els productes de temporada.

En aquesta línia, des de l’associació, com destaca Vero Serralvo, han fet veure als comerços la importància de fer uns bons descomptes.

Enguany des d’Oohxigen no tenien pensat organitzar aquesta fira. No obstant això, després de diverses reunions amb els associats van decidir tirar-la endavant.

Per aquest motiu, amb unes setmanes de retard arriba l’Stockada, la Fira Rebaixes d’hivern a Palafrugell. D’altra banda, amb Susanna Casademont i Vero Serralvo, presidenta i dinamitzadora d’Oohxigen hem conversat sobre altres aspectes relacionats amb l’entitat. En els propers dies us oferirem la resta de conversa en la que avancen diverses novetats.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *