Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’oposició de Palafrugell reclama a l’Ajuntament que estudiï les alternatives a l’hotel d’Aigua Xelida

Escrit per el 27 de Març de 2024

Imatge: render del projecte inclòs en l’informe de la comissió d’Urbanisme

L’oposició de Palafrugell reclama a l’Ajuntament que estudiï les alternatives al projecte actual de l’hotel d’Aigua Xelida. Després de l’informe desfavorable de la Comissió d’Urbanisme de la Generalitat, els partits esperen que el govern municipal mogui fitxa. ERC vol que es treballin opcions amb menys impacte paisatgístic, els comuns demanen descartar les construccions, i Junts creu que és una feina que correspon als tècnics d’Urbanisme. En canvi, VOX veu bé el projecte i espera que tiri endavant.

La portaveu d’Esquerra Republicana, Mònica Alcalà, diu a Ràdio Palafrugell que ells aposten per retallar la mida de l’hotel.

El portaveu de Junts per Palafrugell, David Martín, explica que estan pendents de quines alternatives proposen els tècnics i el govern.

Per part de Palafrugell en Comú Podem, Josep Ferrés, critica que “els polítics del govern local no tenen ni idea d’urbanisme”, diu, i que “la nostra ciutat ja no la fan ni els tècnics ni els polítics, sinó els grups inversors i financers”.

En canvi, la regidora de VOX Adela Garcia veu bé el projecte d’Aigua Xelida. “Espero que arribi a bon port, vivim del turisme i és necessari”, ha dit en declaracions a Ràdio Palafrugell. A més, considera que les edificacions “estan ben integrades”.

L’alcalde es reivindica: “El projecte no està qüestionat”

En roda de premsa, l’alcalde, Juli Fernández, ha reivindicat que el dictamen de la comissió d’Urbanisme “no qüestiona el projecte”. L’alcalde no ha descartat que els equips tècnics acabin fent alguna modificació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).