Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Oncotrail celebra deu edicions amb una exposició fotogràfica a Palafrugell: “És com un making of de la cursa”

Escrit per el 16 de Novembre de 2023

  • L’exposició serà al Teatre Municipal de Palafrugell i mostrarà la feina que fan els voluntaris per fer realitat la cursa.

La Fundació Oncolliga Girona inaugura l’exposició fotogràfica “10 anys d’Oncotrail en imatges” per celebrar les deu edicions. Conté 22 fotografies d’entre milers que han fet fotògrafs professionals i aficionats des del primer any. Segons el comissari David Fajula, la mostra serà “com un making of de la cursa” i es podrà veure al Teatre Municipal de Palafrugell.

També, hi ha plafons amb els noms dels voluntaris. Així ho ha explicat el dissenyador gràfic i fotoperiodista David Fajula a Ràdio Palafrugell. Fajula comissaria la mostra juntament amb Maria Àngels Martínez, cap de premsa de la Fundació Oncolliga Girona. Explica que han volgut plasmar la feina que fan els voluntaris en les diferents franges horàries que transcorre l’Oncotrail.

L’exposició permetrà veure com ha canviat la cursa. Per exemple, el nou punt de sortida a la plaça de Can Mario en els últims anys o les mascaretes per la pandèmia de covid en l’edició de l’any 2021.

David Fajula col·labora en l’Oncotrail des de l’any 2014. Destaca que des del 2015 han volgut promoure el nombre de fotografies per tenir un arxiu més extens.

La inauguració serà el divendres, 17 de novembre a les 19.30 hores a la sala d’exposicions del Teatre Municipal de Palafrugell. Es podrà visitar fins al 3 de desembre. A més, serà itinerant. Després, serà a l’Hospital de Palamós i, més endavant, a Begur, la Bisbal d’Empordà, Mont-ras, Pals i l’Hospital Comarcal d’Olot.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).