Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Oficina de Turisme es forma en accessibilitat turística

Escrit per el 4 de Març de 2021

  • Sílvia Sánchez de l’Oficina de Turisme de Palafrugell és la persona que rep aquesta formació que imparteix el Consell Comarcal.
  • En la darrera pràctica van passejar per Platja d’Aro amb cadires de rodes per posar-se en la pell d’aquestes persones.

A través del Consell Comarcal del Baix Empordà (CCBE), l’Oficina de Turisme de Palafrugell es forma en l’accessibilitat turística. En el matinal de la nostra sintonia hem contactat amb Sílvia Sánchez que és la persona que està rebent aquesta formació. El projecte del CCBE es desenvolupa amb l’objectiu de portar l’accessibilitat turística als municipis de la comarca.

En primer lloc la Sílvia Sánchez ens presenta la formació que es compon de 20 hores amb una part teòrica i una altra pràctica. Així, en la darrera pràctica, ens detalla que es van posar en la pell de persones que van en cadira de rodes.

L’objectiu d’aquesta pràctica de la formació, és entendre en primera persona les dificultats que les persones amb mobilitat reduïda poden trobar en el seu dia a dia. I en conseqüència, durant l’activitat turística.

És impartida pel Sr. Enrique Rovira Beleta, arquitecte, director de Rovira-Beleta Accessibilidad SLP i professor responsable de l’Àrea d’Accessibilitat de la School of Architecture UIC Barcelona.

Un valor competitiu, diferencial i de qualitat al turisme de Palafrugell

Convé ressaltar que l’objectiu final de la formació dels diferents professionals turístics d’arreu del Baix Empordà, es poder traslladar tots els coneixements als diferents municipis. Per així, tenir un valor afegit i de qualitat pel turisme.

A l’Oficina de Turisme de Palafrugell es reunirà la formació necessària per poder informar el màxim a les persones amb mobilitat reduïda. D’entre altres coses, sobre en quins espais tindran més recursos i més facilitats per dur a terme l’activitat turística conforme les seves necessitats.

Projectes per millorar l’accessibilitat de Palafrugell

Sobre l’accessibilitat a Palafrugell, la Sílvia Sánchez ens avança que estan treballant en dos projectes per facilitar a les persones amb mobilitat reduïda l’estada al municipi.

Aquesta ruta accessible pel centre històric de Palafrugell està a l’espera que des del Consell Comarcal s’avaluï per tal de fer-ne difusió.

A continuació, trobareu disponible l’entrevista completa amb la Sílvia Sánchez de l’Oficina de Turisme de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).