Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’oferta dels casals d’estiu de Palafrugell

Escrit per el 3 de Juny de 2020

  • Casals infantils, colònies, campus audiovisual, tallers per a joves són algunes de les propostes per infants i joves de 3 a 17 anys.

L’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palafrugell ja té disponible tota l’oferta d’activitats per a infants i joves d’aquest estiu. La incertesa provocada per la COVID-19 ha fet que el programa es tanqués més tard, ja que s’ha volgut esperar a assegurar que es poden garantir totes les mesures marcades pel Departament d’Ensenyament. A continuació detallem l’oferta dels casals d’estiu de Palafrugell.

El programa per aquest estiu inclou casals infantils, colònies, campus audiovisual, tallers per a joves i activitats esportives, per a infants i joves dels 3 als 17 anys, depenent de l’activitat. Les inscripcions es podran fer durant el mes de juny, a consultar dates i procés segons activitat al web de Can Genís. No obstant això, cal destacar que l’oferta d’activitats d’estiu està subjecte a l’evolució de la crisi del coronavirus i a les indicacions de les autoritats sanitàries al respecte.

Lleure, esport, tecnologia…

L’oferta dels casals d’estiu de Palafrugell és molt àmplia i variada. Així, entre les activitats programades hi ha el Casal d’estiu per a nens i nenes de 3 a 12 anys. Aquests casals es faran a les escoles Barceló i Matas, Torres i Jonama i El Carrilet.

Per la seva banda, l’àrea de Joventut també organitza el Campus Audiovisual. En aquest cas està adreçat a joves de 12 a 16 anys i es farà del 27 al 31 de juliol.

En paral·lel, l’àrea d’Esports de l’Ajuntament inclou al programa un Campus d’Esport, un curs d’Activitats Aquàtiques per aprendre a nedar i millorar el domini del medi aquàtic i un Campus de Gimnàstica Rítmica.

D’altra banda, Indika proposa el casal Indika Aventura per a joves de 6è de primària a 4rt d’ ESO. L’entitat, un any més ofereix les colònies a Puigpardines per a infants de 2n a 6è de primària i per a joves de 1r a 4t d’ESO. Per últim, l’associació Actua programa dos casals de cinema i música, Videototal, durant el mes de juliol.

Ens ho han explicat la Mònica Tauste, regidora de Joventut de l’Ajuntament de Palafrugell i Eduard Vilagran, dinamitzador de Can Genís.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).