Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’OAC de Palafrugell canvia d’ubicació

Escrit per el 31 de Juliol de 2019

  • A partir del 2 d’agost l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de Palafrugell es trasllada a l’Avinguda Josep Pla, número 5
  • Es diferenciarà entre l’espai d’atenció i la gent que s’està esperant per ser atesa

El divendres 2 d’agost l’OAC de Palafrugell canvia d’ubicació, es trasllada a l’Avinguda Josep Pla, 5. Amb el nou emplaçament es vol millorar el servei. D’una banda, s’oferirà més intimat pels usuaris i, de l’altra, la gent que estigui esperant per ser atesa estarà en un altre espai diferent.

Aquest proper divendres 2 d’agost l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de Palafrugell farà el trasllat cap a la nova ubicació. Les noves dependències d’Atenció Ciutadana estaran ubicades a on hi havia hagut el servei de Recaptació. És a dir, a l’antiga Biblioteca de Palafrugell, a l’Avinguda Josep Pla, 5.

Lídia González, responsable tècnica d’Atenció Ciutadana i el regidor Marc Heras han explicat els canvis que comportarà aquesta nova ubicació. D’una banda, la Lídia ha destacat que amb aquest nou espai es busca donar cabuda a les prop de 100 persones diàries que passen per l’OAC.

El trasllat es farà el 2 d’agost i per aquest motiu s’aconsella a la ciutadania que si no han de fer tràmits urgents s’esperin a dilluns per fer-los. De fet, divendres només hi haurà serveis mínims a l’antiga OAC com explica González.

D’altra banda, tenint en compte el volum de feina que tenen, unes 1.200 persones mensuals, el regidor Marc Heras avança que l’OAC incorporarà una nova persona en un futur proper.

A més de millorar el servei, també l’espai serà més amable amb els usuaris de l’OAC. El nou emplaçament permetrà diferenciar entre l’espai d’atenció i els ciutadans que esperen a ser atesos. Així, com remarca Marc Heras, es compleix una de les demandes de l’àrea.

Augment dels tràmits en línia

Des de fa diversos anys, l’Ajuntament de Palafrugell ha apostat per l’administració electrònica. De fet, el municipi s’ha convertit en un dels pioners dins de les comarques gironines. Aquest fet, fa que any rere any hi hagi més persones que facin els tràmits en línia. En aquest sentit, la responsable tècnica d’Atenció Ciutadana destaca l’increment que hi va haver el 2018 respecte el 2017.

No obstant això, des de l’OAC i des del consistori tenen molt present que encara hi ha molts ciutadans que tenen problemes a l’hora de fer tràmits en línia. Per això, uns del projectes de l’àrea és el d’assistir aquest col·lectiu i ajudar-lo des de l’Oficina a fer els tràmits digitalment.

Així doncs, a partir de divendres l’OAC de Palafrugell canvia d’ubicació. Això no obstant, no serà fins el dilluns 5 d’agost que estarà totalment operativa des del nou emplaçament.

Entrevista íntegra amb Lídia González i Marc Heras
L'OAC de Palafrugell canvia d'ubicació
Entrada de la nova OAC de Palafrugell. La rampa s’ha refet per millorar l’accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).