Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Lluís Ros: “Aquest any acabaran les obres de l’antic Museu del Suro”

Escrit per a 10 de Febrer de 2021

  • El regidor d’Obra Pública de l’Ajuntament de Palafrugell així ho ha assegurat després que COMSA hagi deixat les obres.
  • Després d’un tancament amistós amb l’anterior empresa, es torna a obrir la convocatòria de licitació pública.

Una vegada més durant l’entrevista amb el regidor d’Obra Pública Lluís Ros hem parlat de les obres de l’antic Museu del Suro. En aquest sentit, Lluís Ros ha assegurat que aquest any s’acabaran les obres que van inciar-se el 2018.

Un cop més, Ros ha posat en antecedents. Així, ha recordat quines han estat les incidències que han provocat tres anys de retard en la finalització de les obres.

A més, l’edil també ha apuntat, un cop més, que les obres fetes per l’empresa COMSA, ha estat plena de fets il·lògics. Així, ha recrodat que es van trobar amb despeses innecessàries i un allargament del temps d’obra molt extens.

Nova licitació per acabar el projecte

Davant la situació, des de la regidoria d’obra pública es va decidir tancar el projecte amistosament. En aquesta línia, s’ha acordat abonar tots els treballs a COMSA per tal de poder portar el projecte de nou a licitació pública.

Davant la nova reobertura de la licitació, s’espera que entre finals de març i principis de juny es pugui comptar amb una nova empresa que es faci  càrrec de l’obra.

D’altra banda, Lluís Ros ha exposat en quin punt es troben les obres de l’antic Museu del Suro. Així, ha detallat que resten pendents retocs a la façana de l’edifici i a l’interior.

Per últim, el regidor d’Obra Pública assegura que ningú més que ell vol que arribi la finalització de la remodelació. Cal recordar que aquest espai està previst que l’utilitzi l’Aula de Teatre . A més, però, també hi haurà un espai per a dependències municipals.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *