Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Lluís Comet: “Farem l’Oncotrail”

Escrit per a 25 de juny de 2020

  • El director de l’Oncotrail, Lluís Comet, ens avança algunes premisses sobre la cursa solidària prevista per l’octubre.
  • El dimecres 1 de juliol tindrà lloc el primer webinar dirigida als participants de l’edició del 2020.

Ràdio Palafrugell informava la setmana passada sobre la 5a edició de l’Oncoswim a causa de la crisi generada per la COVID-19. Tanmateix, aquesta informació venia acompanyada d’una declaració d’intencions respecte el gran esdeveniment de la Fundació Oncolliga. Lluís Comet, s’ha mostrat contundent i ha explicat que “farem l’Oncotrail a no sé que ens ho prohibeixi la Generalitat o el Gobierno”.

L’activitat de la jornada es basa en una cursa solidària de 100km organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l’Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell. Juntament amb la resta d’activitats, té com a objectiu recaptar fons pels malalts de càncer.

Tanmateix, malgrat celebrar-se a l’octubre, l’Oncotrail és una de les activitats que també s’haurà d’adaptar a la situació actual. Així doncs, Lluís Comet vol enviar un missatge tranquil·litzador a tothom que hi participa.

En relació amb aquesta incertesa, el director ha anunciat l’organització d’unes xerrades virtuals. La primera prevista pel dimecres 1 de juliol. La finalitat d’aquestes conferències serà poder informar els participants, així com donar consells i resoldre qualsevol dubte.

En darrer terme, cal tenir en compte que l’Oncotrail, si bé sempre ha estat una font d’ingressos important, aquest any tindrà encara més rellevància. Així doncs, s’anima a tothom a sumar-se al repte i contribuir per ajudar a la Fundació Oncolliga en la seva tasca de lluitar contra el càncer.


Opinions dels lectors
    • Ràdio Palafrugell   On   27 de juny de 2020 at 8:35

      Hola Albert,

      La cursa és per equips de mínim 6 corredors i les inscripcions ja es van tancar el passat mes de març. El caràcter solidari de la cursa fa que cada equip hagi de fer una aportació mínima de 1.000 euros que es destina íntegrament a la lluita contra el càncer.

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *