Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Lluís Comet: “El bonic és que normalment se superen els 1.000 euros de donatiu”

Escrit per el 24 de Gener de 2023

  • La desena edició de l’Oncotrail se celebrarà els dies 7 i 8 d’octubre.

Dilluns 30 de gener s’obriran les inscripcions de l’Oncotrail 2023. La primera obertura només va dirigida als equips que ja van participar l’edició de l’any passat. Així, es preveuen omplir les 100 primeres places. Lluís Comet, el director de la cursa, preveu que hi hagi un gran nombre de persones connectades al web a la mateixa hora.

A partir del 13 de febrer, s’obriran 175 places més. La segona fase d’inscripcions va dirigida al públic general i als equips participants que no van poder-se inscriure.

El preu d’inscripció és de 60 euros per als participants amb llicència federativa i 65, pels que no en tenen. S’ha apujat lleugerament respecte a l’any anterior a conseqüència de la inflació. Per altra banda, cada equip fa un donatiu mínim de 1.000 euros.

El recorregut de la cursa no canviarà. Comet explica que es faran petites correccions.

En canvi, com a novetat, s’estrenarà una línia de roba esportiva per corredors. L’empresa gironina Tactic Sport l’ha dissenyada expressament i es podrà comprar al seu web amb el codi ONCOTRAIL. La línia consta de samarretes, pantaló, mitjons, buf i cinta pel cap. També, hi haurà una talla infantil de la samarreta i el pantaló. Sortirà a la venda aviat.

Per altra banda, se celebrarà el desè aniversari amb una mostra fotogràfica. L’Oncotrail ha recollit un arxiu d’imatges, gràcies als fotògrafs col·laboradors. S’organitzarà una exposició itinerant a partir del mes d’octubre.

Abans, organitzaran una exposició al pavelló de Palafrugell amb les fotografies de les primeres edicions. Es podrà visitar els dies de la cursa.

Lluís Comet agraeix la feina dels més de 600 voluntaris necessaris per organitzar la cursa solidària i cobrir els punts d’avituallament. L’edició d’enguany se celebrarà els dies 7 i 8 d’octubre.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).