Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Llofriu lliura l’Homenot 2024 a Rosa Sabrià i Carme Avellí

Escrit per el 4 de Juny de 2024

•    L’acte es va emmarcar, un any més, en l’homenatge a la gent gran.

Un any més, i com és tradicional, Llofriu va celebrar l’acte d’homenatge a la seva gent gran del poble i de lliurament de la distinció “Homenot 2024”, que en aquesta ocasió arribava a la seva 24a edició. Així doncs, prop d’una quarantena de persones de setanta d’edat o més anys, empadronades a Llofriu, van rebre el seu homenatge al Centre Cultural i Social Bassa Rocas.

El guardó de “Homenot 2024”, que atorga anualment l’Associació de Veïns i Amics de  Llofriu, en aquesta ocasió va ser per a dues dones, concedit així a Rosa Sabrià i Carme Avellí. Un reconeixement que els hi arribava per ser dues persones molt vinculades a la vida social de l’Associació i de Llofriu i que sempre han col·laborat voluntàriament en les activitats i festes majors.

Enguany, l’acte va comptar amb una xerrada de Francesc Montero, director de la Fundació Pla, ja que el Centre Cultural i Social Bassa Rocas a partir d’ara compta amb espai expositiu sobre la figura de Josep Pla que ha coordinat la Fundació amb l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafrugell i que porta per títol “Llofriu i Josep Pla, el localisme universal”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).