Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Lliurament de premis del 46è Concurs Literari Josep Pla

Escrit per a 16 d'Abril de 2021

  • L’entrega de premis del 46è Concurs Literari Jose Pla, tindrà lloc avui a les 19 h al Teatre Municipal de Palafrugell.
  • A banda de l’entrega de premis, l’acte comptarà amb una conferència de l’escriptora Núria Esponellà.

Dins el marc d’activitats programades per la Diada de Sant Jordi 2021 a Palafrugell, avui tindrà lloc el lliurament de premis del 46è Concurs Literari Josep Pla al Teatre Municipal de Palafrugell. En aquesta ocasió, hem contactat amb Jaume Fernández, director de l’INS Frederic Martí Carreras. Per conèixer amb més detall el concurs que ja es troba en la seva edició número 46.

En primer lloc, coneixem que el concurs permet la participació de tots aquells i aquelles alumnes de 14 a 18 anys que estudiïn en centres de secundària a Catalunya.

Un altre dels requisits del concurs, és que les obres que vulguin optar al premi han de ser inèdites. Sobre la temàtica, no hi ha limitacions.

Amb referència als premis, Fernández ens avança que hi ha tres categories diferents a premiar: El premi Josep Pla a la millor obra narrativa; El premi poesia al millor recull de poemes; I el premi Francesc Alsius per l’obra narrativa o poètica d’un/a alumne del municipi.

Convé afegir que a banda de l’entrega de premis, l’escriptora Núria Esponellà compartirà amb el públic una breu conferència sobre les fases del procés de creació literària.

Tot seguit, l’escriptora d’Ànima de Tramuntana ens fa cinc cèntims sobre la seva intervenció al 46è Concurs Literari Josep Pla.

Finalment, el director de l’INS Frederic Martí Carreras detalla quin és el procés d’inscripció per reservar la vostra butaca. Per últim, recordar-vos que l’acte tindrà lloc avui a les 19 h al Teatre Municipal de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *