Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’IPEP reforça la promoció del polígon industrial a la fira SIL Barcelona, líder al sud d’Europa

Escrit per el 12 de Juny de 2023

  • És la fira líder de logística, transport, intralogística i cadena d’aprovisionament del sud d’Europa.

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell assisteix al SIL Barcelona per reforçar la promoció de sòl i naus disponibles al polígon industrial de Palafrugell i la riera d’Esclanyà de Begur. SIL Barcelona és la fira líder de logística, transport, intralogística i cadena d’aprovisionament del sud d’Europa.

L’organisme palafrugellenc es va sumar a la participació del Consell Comarcal del Baix Empordà sota el paraigua de l’Oficina Tècnica de Suport als Polígons. L’IPEP i l’Ajuntament de Begur tenen un conveni per dinamitzar els polígons d’activitat econòmica.

La voluntat és posicionar els polígons com un territori amb disponibilitat d’espai, bones infraestructures i en un entorn sostenible i de qualitat. Actualment, hi ha una vuitantena d’empreses repartides en les zones de la Fanga, l’antiga zona industrial, la circumval·lació Nord, a Brugueres II, Vins i Licors Grau i la circumval·lació nord-les Brugueres.

També, va servir per potenciar la marca Palafrugell Industrial. A la fira hi van assistir més de 650 empreses, 400 ponents i amb més de 250 esdeveniments.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).