Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’IPEP posa en marxa una borsa de treball en línia

Escrit per a 3 d'Octubre de 2022

Després de dos anys de treball intern, el Servei d’Ocupació Municipal de l’IPEP de Palafrugell ha posat en marxa de forma gradual la borsa de treball en línia. L’objectiu és que el servei estigui disponible a distància i que no calgui sempre assistir a les oficines. Això sí, el servei no substitueix l’atenció presencial, que es manté i es prioritza.

Carme Ramírez, del SOMI, explica a Ràdio Palafrugell que el servei està disponible a la web de l’IPEP, i que allà es poden consultar les ofertes disponibles.

I assegura que l’objectiu no és convertir-se en una espècie d’Infojobs, sinó oferir un servei públic de qualitat i amb informació transparent.

Aquest servei és complementari al servei previ de borsa de treball presencial, ja que una de les característiques principals és la proximitat i per tant, a partir d’ara conviuran els dos sistemes de treball, el presencial i el servei en línia de borsa de treball.

A més, dins de les formacions disponibles al SOMI, s’ha obert un curs de Mosso de magatzem i un altre de Monitor de menjador. Les caracterísitiques dels cursos es poden consultar a la web de l’IPEP.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *